ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΩΡΑΚΟΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ MD,PhD,FACS

ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 50
ΠΑΤΡΑ 26441
2610453534

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 42 & Λεωφ. ΜΙΝΩΟΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 71304
2810250036

therakis@otenet.gr

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΙΟ

2014-02-14 18:13

 

Τζωρακολευθεράκης, Τζολί και ογκολογία


 

Η Μονάδα Μαστού της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής της Πάτρας με επικεφαλής τον καθηγητή χειρουργικής Ευάγγελο Τζωρακοελευθεράκη οργανώνει και φέτος το 5ο Συμπόσιο Καρκίνου Μαστού της Πάτρας μεθαύριο Παρασκευή 14 και και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Porto Rio. Η διοργάνωση απευθύνεται όχι μόνο σε γιατρούς αλλά και απλούς ακροατές, όπως και γυναίκες που έχουν βιώσει την ασθένεια. Για να επιτευχθεί το γεγονός συνεργάστηκαν όλα τα συναφή τμήματα του Ιατρικού Τμήματος (Ακτινολογικό, Ακτινοθεραπευτικό, Παθολογίας Ογκολογίας και Παθολογικής Ανατομίας) και η Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ).

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο στις 7.30 μ.μ. και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις 8 μ.μ. η εναρκτήρια ομιλία του Αθανάσιου Δρίτσα, ιατρού και συνθέτη με ενασχόληση στην έρευνα και εφαρμογή της μουσικής θεραπείας σε διάφορες παθήσεις. Θέμα του : «Δημιουργικότητα και Υγεία. Η μουσική θεραπεία στην Ογκολογία».

Επίσης κατά τη διάρκεια του Συμποσίου, Παρασκευή και Σάββατο, θα καλυφθούν όλες οι νεότερες εξελίξεις όσον αφορά τις επιμέρους ειδικότητες πού ασχολούνται με το καρκίνο του μαστού (Χειρουργική, Ακτινολογία, Ακτινοθεραπεία, Παθολογία Ογκολογία και Παθολογική Ανατομία) με κατάληξη, το απόγευμα του Σαββάτου, σε μια εκτεταμένη συζήτηση για τον κληρονομικό καρκίνο του μαστού- με αφορμή τη περίπτωση της ηθοποιού Angelina Jolie- στην οποία έχουν κληθεί να μετάσχουν οι πιο γνωστοί χειρουργοί μαστού της χώρας.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Εγγραφές Συνέδρων στις 14 Φεβρουαρίου στις 16:ΟΟ στο Porto Rio.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Συμποσίου έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.cprconferences.gr, αφού οργανωτικό πνεύμα είναι η Λουκία Σιμονοβίκη.

https://demo.pressmedoll.gr/